Iz naše ponude izdvajamo

Snimanje

Vokalno - Instrumentalno snimanje

Raspolažemo najboljom i najkvalitetnijom analogno digitalnom opremom na tržištu za kvalitetno usnimavanje vokala i instrumenata. Precizno i akustički obrađena soba za snimanje dodatno doprinosi kvalitetu usnimaka i njihovoj daljoj obradi. Vaš vokal ili instrument verno i prirodno prenosimo u digitalan zapis što u daljem radu omogućava više fleksibilnosti u produkciji.

 

Komponovanje

Idejna rešenja

U mogućnosti smo da vam ponudimo kompletnu realizaciju vaše pesme ili kompozicije. Ukoliko vam se sviđa neki muzički pravac u kojem sebe pronalazite, naš tim je spreman da iskomponuje melodiju koja odgovara vašim glasovnim mogućnostima. Takođe, ako ste sami došli do neke muzičke ideje i melodije, tu smo da vam pomognemo da ta ideja rezultira dobrom odgovarajućom melodijom tj. pesmom.

Izrada aranžmana

Razni muzički žanrovi

Aranžmani su najbitnija i najkompleksnija stavka svake pesme. Oni oplemenjuju i ulepšavaju svaku pesmu i čine je kompletnom. Aranžmani su naša najjača strana jer imamo kreativan tim koji čine vrsni školovani i priznati muzičari koji vam nude usluge programinga i idejno rešenje vaše numere. Spremni smo za sve izazove i zadatke.

 

Miks

Obrada audio materijala

Miks je deo produkcije. Miks čini nivelacija instrumenata u pesmi , obrada instrumenata, ekvivalizacija i efektiranje i usklađivanje frekvencija. Postojan zvuk, permanentan, učiniće produkciju pesme kvalitetnom i više privlačnom. Budite i vi deo naše zvučne magije i osetite moć dobre produkcije.

Mastering

Završno procesuiranje

Mastering ili postprodukcija je završni deo u produkciji i miksu. Miks ce dobiti određenu dubinu, jačinu i frekventnu osvetljenost i time će vaša numera postati finalan proizvod. Dugogodišnje iskustvo, veliki broj masterovanih pesama čini nas dobrim izborom.

 

Online servis

Internet usluge

Usluga online servisa je namenjana muzičkim studijima ili kućnim studijima koji se nalaze bilo gde u svetu i nisu u mogućnosti da do kraja kvalitetno završe numeru. Vaša pesma iako je snimana u neadekvatnim uslovima dobiće željeni kvalitet i zvuk kakav se očekuje. Usluga se plaća paypal servisom.

Video produkcija

Fotografisanje i snimanje spotova

U saradnji sa Photo Art Studiom nudimo vam jedinstveno snimanje spotova pesama ili covera u okviru našeg studija i snimanje po modelu "Making of”.